Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 10. syyskuuta 2012

Merci beaucoup


tätä blogia on nyt katottu yli 100 000 kertaa, mikä on mulle ihan huikea määrä. vaikka tätä ihan omasta ilostani kirjoitan ilman sen kummempia kunnianhimoja niin on ollu mukava huomata että mun jutuista pidetään ja ne puhuttelee joitakuita. yllättävän moni teistä on pysynyt messissä vaikka postaustahti on mitätön ja sisältö rajauttuu oikeastaan runoihin ja tekstihommeleihin mihin puran muistoja ja sekaista mieltäni. 

mulle on aina ollut tärkeintä vaan saada kirjoittaa, just noita runoja tai mitä vaan, ja aina kun saan kommenttia että nyt osui ja upposi tai että ne jotenkin auttoi teitä järjestelemään teidän aatoksia ja tuntemuksia niin tuun kovin onnelliseksi. oon miettinyt tän blogin lopettamista paljon koska kirjoitan tänne tosi henkilökohtasista tunteista ja jutuista, mutta te ootte antanu mulle ehkä jonkinnäköistä rohkeutta jatkaa. en voi sanoa että välttämättä hakisin tällä blogilla mitään, haluan vaan kertoa juttuja. ilmaista itteäni. ja te lukijat ootte tehny siitä erityisen mukavaa. 

kiitos ♥18 kommenttia:

 1. Suloisin blogi koskaan!

  VastaaPoista
 2. Et tiete saa lopettaa :-) ja ei haittaa hiukan pitemmät postaustauotkaan, sillä aina innolla luen tämän! Teksteissäsi on potentiaalia!

  VastaaPoista
 3. älä misää nimessä lopeta :-------) ihanat hiukset sulla

  VastaaPoista
 4. Älä vaan ikinä lopeta tätä! ♥

  VastaaPoista
 5. emi oot paras :3 ja sun runot on ihanan koskettavia ja joskus parasta on kun saa samaistua niihin + kylmät väreet.

  t.lukija4ever

  VastaaPoista
 6. Sun runot on aina niin kauniita ja muutenkin teksti tosi mielenkiintoista. Yks mun lempiblogeista! Ei saa edes miettiä lopettamista, sitten en tiiä et mitä lukisin :o

  VastaaPoista
 7. Voi älä lopeta! Kirjoitat _upeasti_. Senkin ihana :3

  VastaaPoista
 8. älä lopeta, en tiiä yhtää vastaavaa blogia. kirjotat niin hurjan kauniisti. joskus ku mul on haikee mieli tuun tänne ja luen sun runoja.

  VastaaPoista
 9. Itse ainaki pidän siitä just, että teet tätä itelles... sitä pitäs vähän useemmanki bloggaajan tehä, se tekee tästä niin paljon kiinnostavamman.. ja vaikka et postaiskaan useesti, niin laatu korvaa määrän, eiks se niin mee? :)ihana blogi ja blogin pitäjä! ^^

  VastaaPoista